Årsdag 2021


Selvejende organisationer har gennem mange årtier bidraget til vores velfærdssamfund med innovative og bæredygtige løsninger på nogle af de udfordringer, som vores allermest sårbare borgere møder på deres vej. Det skal vi gerne blive ved med. Det overordnede tema for dette Selveje Danmarks årsmøde er ”Ledelse og udvikling af selvejende organisationer”. Vi vil med dette tema sætte fokus på mangfoldige dele af ledelses- og udviklingsopgaven.

Vi vil både zoome helt ind på hvad et menneske, hvad skyld, ansvar og socialt entreprenørskab egentlig er for nogle størrelser og helt ud, hvor vi sammen skal blive lidt klogere på, hvordan vi sikrer, at til stadighed er kvalitets- og værdibårne velfærdstilbud til alle med et behov og hvilken rolle selvejende organisationer spiller i denne sammenhæng.

På årsdagen kan du blandt andre møde: 

  • Svend Brinkmann, professor i psykologi på Aalborg Universitet, forfatter, foredragsholder og radiovært på P1.
  • Laurits Rønn, viceadministrerende direktør i Dansk Erhverv
  • Linda Lundgaard Andersen professor, PhD i læring, evaluering og social innovation ved Institut for Mennesker og Teknologi, Roskilde Universitetscenter. Co-director ved Center for Socialt Entreprenørskab.
  • Camilla Sløk lektor, ph.d., teolog, CBS.
  • Karsten Storgaard Bjerre cand. scient. pol., erhvervs- PhD-stipendiat, KLK & Institut for Statskundskab, Københavns Universitet.
  • Astrid Krag, Social- og Ældreminister 

Hvornår: 7. - 8. september 2021

Hvor: Munkebjerg Hotel, Munkebjergvej 125, 7100 Vejle. 

Målgruppe: Bestyrelsesmedlemmer, ledere og medarbejdere i Selveje Danmarks medlemsorganisationer

Tilmelding: Til studentermedhjælper Laura Pari på lpar@selveje.dk

Tilmeldingsfrist: 1. juli 2021 

Du kan finde programmet og læse mere - klik her