2ways IT


Har lavet et samarbejde til medlemmer af Selveje Danmark.
Det, som 2ways IT kan tilbyde jer som medlemmer, er:

  • Bredt sortiment
  • Teknisk sparring / rådgivning
  • Den rigtige pris
  • Service – support aftaler, der gør din hverdag nemmere

2ways IT har igennem 13 år, hjulpet mange forskellige kunder, altid ud fra nedenstående vision.
IT skal kunne understøtte kerneforretningen og virksomhedens processer. Teknologien skal tage udgangspunkt i medarbejdernes kompetencer, interne og eksterne samarbejdsflader og understøtte virksomhedens samlede organisation og kultur. Vi lægger vægt på en åben og uformel dialog. Hos os skal alle kunder føle sig godt tilpas, uanset deres tekniske niveau.

Vi har aftaler med stort set alle distributører, og kan derfor skaffe næsten alt.
Vi har et samarbejde med Instrulog, som er specialister i elektroniske hjælpemidler til blinde og svagsynede.

Om I er ude efter generelt hverdags IT, tilbehør til IT, Cloudløsninger som Microsoft Office 365 eller jeres server storage system står til udskiftning, så kan vi hjælpe jer.

For at sikre jer som medlemmer de mest fordelagtige priser, er priserne sat ud fra en kost + model, så jeres priser er vores “landed” kostpriser plus 5%

Hos 2ways IT har vi mulighed for at lave Telavox Flow

Det skal være lige så nemt at bruge sin virksomheds telefoni, som det er at bruge alle de andre digitale tjenester, der er en del af vores hverdag. Derfor har Telavox udviklet Flow. Flow har alt det, du skal bruge. Virksomhedens telefoni, omstilling, video og chat i en cloud baseret løsning, som du styrer fra en app på mobilen, din computer eller tablet. Alle platforme taler sammen. Du kan derfor nemt administrere og justere løsningen selv. I stedet for et abonnement tildeles den licenstype, som passer til brugernes behov.

Klik her for at læse mere om Telavox.

Microsoft

De fleste virksomheder har forskellige produkter og løsninger fra Microsoft.
Hos 2ways IT kan vi både tilbyde Office 365, Microsoft licenser og de populære Surface produkter fra Microsoft.
Så om I ønsker, at vi skal administrere jeres Office 365 licenser/brugere, eller om vi skal lave kurser til jer i Office 365 eller Microsoft produkterne, så er det bare at sige til. Vi kan skræddersy kurser, så det lige passer jer.

Vi tager hånd om dine udfordringer

Vi vil rigtig gerne løbende holde dig informeret om løsninger og muligheder. Det gør vi ved at sende nyhedsbrev ud. Hvis du fremover ønsker at modtage vores nyhedsmail, kan du tilmelde dig ved at klikke her.

Hos 2ways IT kan vi hjælpe jer med de daglige IT udfordringer, som I har. Vi kan agere jeres IT support på løsninger som Office 365, Telavox m.m.

Hvis I har nogen spørgsmål til indholdet af rabataftalen, må I endelig sige til.
2ways IT  Tonsbakken 16-18 – 2740 Skovlunde – 70 240 100

Mail: salgssupport@2waysit.dk