Kom til møde om fremtidens fleksible boligløsninger

Selveje Danmark og Dansk Erhverv inviterer til møde om fremtidens fleksible boligløsninger den 22. november. Dagen byder blandt andet på en dialog om, hvordan vi skaber rammerne for fleksibilitet og tilgængelighed gennem hele livet.

I fremtiden skal murstenene tilpasses borgerne og ikke omvendt. For fremtidens ældre ønsker sig få boligskift i alderdommen - og det kræver en nytænkning af den måde, vi tænker, bygger og driver senior- og ældreboliger på.

Derfor inviterer Selveje Danmark og Dansk Erhverv til morgenmøde, hvor vi vil præsentere eksempler på, hvordan fleksibilitet allerede nu indtænkes i byggeriet samt invitere til dialog om de lovgivnings- og planlægningsmæssige barrierer for fleksibilitet og tilgængelighed gennem hele livet.

På mødet vil du blive præsenteret for forskellige cases, som på hver sin måde er eksempler på fleksible boliger til forskellige behov. Samtidig byder dagen på en dialog om, hvordan vi skaber rammerne for fleksibilitet og tilgængelighed gennem hele livet. Målet er, at du som deltager bliver inspireret og får indsigt i nye samarbejdsmuligheder.

Det er gratis at deltager, men kræver tilmelding inden den 17. november.

Læs mere om programmet og tilmelding – klik her