Selveje Danmark takker for en vellykket årsdag

Selveje Danmarks årsdag 2022 løb af stablen fra den 28.-29. september på det naturskønne Munkebjerg Hotel i Vejle. Omkring 230 medlemmer deltog i det to dage lange program, der bød på oplæg, generalforsamling og underholdning.

Onsdagens program
Dagen startede med et oplæg ved Sigge Winther der med udgangspunkt i sin bog ”Entreprenørstaten” bl.a. gav sit bud på, hvad der sker, når politiske reformer møder virkeligheden, og hvordan vi forbedrer det politiske landskab for selvejende tilbud.

Derefter tog Mikael Trolle dagsordenen ved at give sit besyv med, hvordan man skaber forbedringer gennem motivation frem for styring. Mikael tog bl.a. udgangspunkt i den ledelsesfilosofi, han præsenterer i sin bog "Dreams and Details. Genopfind din virksomhed og dit lederskab - mens det stadig går godt".

Eksklusiv rabatkode til Mikael Trolles bog
Vi har i Selveje Danmark fået en rabatkode, der giver 30% på e-bogsudgaven indtil d. 8. oktober kl. 10.00. Rabatkoden er FIMP-SJIW-JVMU-EDUY, og den kan bruges ved at klikke her. Når man taster koden ind, bliver e-bogen lagt i kundens kurv, hvor rabatten automatisk fratrækkes. 

Efter Trolles oplæg fortalte Stella Jónsdottir og Tina Kristensen fra Horsens kommune om deres erfaringer med, når medarbejderne driver forandringer i praksis.

Dagsprogrammet for årsdagen sluttede med tre oplæg fra Selveje Danmarks medlemmer, der gjorde os klogere på, hvordan de hver især arbejder med udvikling. Her gav WeShelter et indblik i deres anvendelse af politiske redskaber, Incita fortalte om at arbejde for et dobbelt formål, og SUF om at bruge de unge i udviklingsarbejdet.

Onsdagen bød også på Selveje Danmarks generalforsamling.

Dagen blev afrundet med festmiddag og efterfølgende underholdning af Quizband, der på bedste vis fik salen til skråle med på sange lige fra Johnny Reimar til Daft Punk.

Torsdagens program
Torsdagens program startede med et oplæg af forskere ved Syddansk Universitet, Mette Præst Knudsen og Lykke Margot Ricard, som satte gang i refleksioner om innovation i krisetider. Til sidst gjorde Røde Kors Hovedstaden os klogere på, hvordan de arbejder med innovation i praksis, når virkeligheden rammer uventet.

I løbet af de to dage, blev der også vist små film om fem af Selveje Danmarks medlemmer. Filmene er lavet i samarbejde med Glad Fonden, der har stået for produktionen. Se filmene - klik her.

Selveje Danmark takker alle for en forrygende årsdag og glæder sig til det fortsatte gode samarbejde!