Styrk dine kompetencer som bestyrelsesformand med skræddersyet uddannelse

Formanden er nøglen til det velfungerende bestyrelsesarbejde. Det er således formandens ansvar at sikre, at de enkelte møder planlægges ordentligt, at møderne afvikles på en god måde så resultaterne er tydelige og relevante for organisationen, og at samspillet med den daglige ledelse fungerer optimalt.

Men det er også formandens opgave at have fokus på bestyrelsens ansvarsområder, der handler om strategien og at være retningssættende for organisationen. Det er formanden, der sikrer en ordentlig introduktion af nye bestyrelsesmedlemmer, og så er det også formandens opgave at fastholde det fokus på formål og værdigrundlag, som beskrives i organisationens vedtægter.

Alt det forventer vi at en formand skal klare uden en egentlig indføring i opgaven.

Formandsuddannelsen griber fat om den virkelighed den enkelte formand står midt i – og overfor. Over to dage vil vi give deltagerne et solidt overblik over det ansvar man har som formand, de opgaver der skal løftes, og den rolle, der skal udfyldes. Desuden præsenteres deltagerne for en række relevante værktøjer, som kan tages i anvendelse, når opgaverne skal håndteres.

Praktiske oplysninger
Dato, tid og sted: den 5. oktober og 1. november hos Danske Diakonhjem i Vejle. Begge dage fra kl. 10.00 – 16.00.
Tilmelding: Skal ske til tilmelding@selveje.dk.
Tilmeldingsfrist: 14 dage inden uddannelsens opstart.
Afmeldingsfrist: 14 dage inden uddannelsens opstart. Ved senere afmelding betales fuld pris.
Pris: kr. 3.500 ex moms for medlemmer af Selveje Danmark. For andre er prisen kr. 4.500 ex moms.

Uddannelsen er bygget op over to moduler, der gennemføres med ca. en måneds mellemrum. Mellem de to moduler, ligger en lille opgave, som gerne skal løses sammen med en eller flere kollegaer i bestyrelsen.

Læs mere om uddannelsen og tilmelding – klik her.