Velkommen til husene på Frydendalsvej og Høng Erhvervsskole

Det er med stor fornøjelse, at Selveje Danmark kan byde Husene på Frydendalsvej og Høng Erhvervsskole velkommen som medlemmer.

Husene på Frydendalsvej er et tilbud til unge med sociale og psykiatriske vanskeligheder. Gennem et samarbejde mellem de unge, deres netværk og den unges kommune skabes et miljø, hvor den unge kan udvikle sig til et selvforvaltende, voksent menneske, som ansvarligt kan tage vare på eget liv. Nogle af de kerneværdier, der kendetegner Husene på Frydendalsvej er ligeværdighed, anerkendelse og respekt for det enkelte individ. Læs mere – klik her.

Høng Erhvervsskole er et bo- og behandlingssted, der hjælper unge med psykiatriske problemstillinger og diagnoser. På Høng Erhvervsskole danner botræning, værksteder og intern boglig skole afsæt for de unges afklaring og udvikling. Et ligeværdigt samarbejde, høj faglighed, plads til forskellighed, samarbejde med familien og æstetiske omgivelser er i højsædet. Læs mere – klik her.

Fra sekretariatet skal lyde et varmt velkommen til Husene på Frydendalsvej og Høng Erhvervsskole. Vi glæder os til samarbejdet!