De Forenede Dampvaskerier


Selveje Danmarks samarbejde med De Forenede Dampvaskerier (DFD) giver medlemmerne adgang til fordelagtige tilbud på bl.a. tøjvask, måtte- og hygiejneløsninger. DFD sammensætter individuelle tilbud, som tilgodeser både store og mindre organisationer. Vi håber, at det gode samarbejde, som vi selv har oplevet med DFD vil fortsætte langt ind i medlemsrækkerne.
Kundedirektør i DFD Velfærd & Sundhed Morten Schou Andersen udtaler om samarbejdet:

“Som mangeårig samarbejdspartner til pleje- og omsorgssektoren har vi opnået et stort kendskab til behovene hos medarbejderne. Af erfaring ved vi derfor også, at behovene kan ændre sig løbende. Vi tager altid udgangspunkt i det enkelte arbejdssted, hvor vi kigger hele vejen rundt med et 360 graders blik. På den måde får vi afdækket alle behov, og vi kan bidrage til at optimere på faktorer som miljø, arbejdsmiljø og økonomi – alt sammen noget, som skal skabe værdi for hele institutionen eller plejecentret.

Medlemstilbuddet har vi sammensat på en fleksibel måde, så det hele tiden er muligt at tilpasse løsningen til de individuelle behov. Som medlem af Selveje Danmark kan I vælge artikler til, alt efter hvad der passer ind hos jer. Jo flere ting, vi samarbejder om, jo billigere bliver den enkelte løsning. Inden vi starter et samarbejde kommer vi gerne forbi, så vi sammen kan gennemgå jeres konkrete behov.” 

Som medlem af Selveje Danmark tilbyder vi dig en fordelagtig aftale, der kombinerer en lang række professionelle serviceydelser inden for bl.a. vask og leje af arbejdstøj, måtter og hygiejneløsninger. Vi laver et individuelt tilbud målrettet jeres behov og ønsker.

Mere tid til kerneopgaven
Tid er en væsentlig faktor i pleje- og omsorgssektoren. Derfor fokuserer vores løsninger også på, at frigive mere tid til plejeopgaverne for medarbejderne. Hygiejnisk vask af arbejdstøj til medarbejderne og privatvask af borgernes tøj er en del af vores service, men størstedelen af løsningen er logistikken og administrationen. Det betyder, at medarbejdernes ikke skal bekymre sig om at sortere og lægge vasketøjet sammen – vores chauffør afhenter og leverer tøjet efter ønske og behov. Med en professionel vaskeløsning fra os er i også i trygge hænder i forhold til hygiejnen. Alle artikler, der bliver vasket er mærket med en chip eller stregkode, så vi altid har styr på, hvor de er og hvornår de er blevet vasket. Dermed har I altid dokumentation for korrekt håndtering af vasketøjet.
 
Sammen finder vi den rette løsning
Vi tager udgangspunkt i en basispakke, som er sammensat til at kunne opfylde jeres basale behov. Herudover tilbyder vi at varetage flere opgaver, som vi skitserer neden for. Aftalen kan sammensættes, så den tilgodeser ethvert behov og alle typer af Selveje Danmarks medlemmer. Jo flere serviceydelser I tilføjer til jeres løsning, jo større rabat er der at hente. Rabatterne akkumulerer og slår igennem på hele aftalen, som derfor bliver mere fordelagtig jo flere serviceydelser, I tilvælger.

Som jeres total tekstilleverandør kan vi bl.a. tilbyde jer følgende serviceydelser:

Linned – se faktaark her
Beklædning – se faktaark her
Borgervask – se faktaark her
Hygiejne – se faktaark her
Måtter – se faktaark her
Viima®-rengøringssystem
Sengeudstyr
DFD Uddannelse
Optimeret logistik – In-house service
Ressourcestyring

Læs mere om De Forenede Dampvaskeriers løsninger til pleje- og omsorgssektoren – klik her.

Du kan også læse mere om de enkelte serviceydelser, der er inkluderet i tilbuddet ved at logge ind på Selveje Danmarks medlemsside eller kontakte konsulent i DFD Gitte Dyrnits på 20 21 47 19 eller dfd@dfd.dk eller konsulent Helle Balsby-Christensen på 93 39 05 85 eller hbc@dfd.dk