Nyheder

Styrk dine bestyrelses- og ledelseskompetencer med skræddersyet uddannelse

Selveje Danmark har skræddersyet en ny bestyrelsesuddannelse, der henvender sig til alle med en rolle i bestyrelseslokalet. Omdrejningspunktet på uddannelsen vil bl.a. være hvordan bestyrelsen og ledelsen sammen kan styrke det strategiske arbejde. Der er stadig ledige pladser på holdet med opstart i september på Børsen

Kom til ældrenetværk om demens

Vær med når Selveje Danmarks ældrenetværk mødes i efteråret i både København og Aarhus. Omdrejningspunktet for mødet er demens, hvor bl.a. uddannelsesleder hos National Videnscenter for Demens, Karen Tannebæk, kommer og fortæller om Videnscentrets arbejde og tilbud.

Selveje Danmark inviterer til årsdag og generalforsamling

Den 28. – 29. september lukker Selveje Danmark dørene op for et brag af en årsdag på Munkebjerg Hotel i Vejle. Årsdagen byder på et spændende program, hvor bl.a. Sigge Winther kommer og giver sit bud på, hvordan vi forbedrer det politiske landskab for selvejende tilbud.

Ny STU-aftale løser ikke centrale udfordringer med kvalitet og pris

Selveje Danmark har sammen med Dansk Erhverv længe arbejdet for, at målgruppen af unge mennesker med særlige behov får samme ret til valg af uddannelse som andre unge. Men den nye STU-aftale skaber bekymring for, at økonomi kommer til at spænde ben for den unges valgmuligheder. Sådan skriver Selveje Danmark bl.a. i et debatindlæg bragt i Altinget.