Nyheder

Få besøg af demensrejseholdet

Det er nu igen muligt at få besøg af demensrejseholdet. Demensrejseholdet tilbyder forløb, der har fokus på at mindske brugen af antipsykotisk medicin til mennesker med demens.

Socialstyrelsen udgiver to nye temaer om autisme

Socialstyrelsen har udgivet to nye temaer om autisme på deres hjemmeside. Det ene tema handler om PDA, som er den engelske forkortelse for ”ekstrem kravundgående adfærd”, mens det andet tema giver et indblik i seksualitet og autisme.

Kom til webinar om sansestimuli i ældreplejen

Sundhedsstyrelsen inviterer til webinar om sansestimuli i ældreplejen. På webinaret kan man bl.a. blive klogere på, hvordan man kan integrere sansestimulering i praksis, og hvilken betydning det har for trivslen hos ældre og mennesker med demens.

Bliv klogere på Barnets Lov

Social- og Boligstyrelsen inviterer til en række virtuelle møder om Barnets Lov. Der afholdes syv møder, som hver henvender sig til forskellige målgrupper, herunder civilsamfundsaktører og medarbejdere på det specialiserede børne- og ungeområdet.

Kom til konference om sociale investeringer

Social- og Boligstyrelsen inviterer sammen med Den Sociale Investeringsfond til konference om sociale investeringer. På konferencen kan du høre mere om, hvilke udfordringer sociale investeringer kan være med til at løse, og hvordan beregningsmodellen SØM kan bruges i arbejdet.