Kom til temadag om omsorgstræthed

Sundhedsstyrelsen inviterer til gratis temadage om følelser, reaktioner og omsorgstræthed i ældreplejen. På temadagene vil der være fokus på, hvordan man balancerer de følelsesmæssige krav og belastninger, som mange oplever som et vilkår i arbejdet med ældreplejen.

Står du til daglig i det faglige relations- og omsorgsarbejde med ældre borgere, og vil du gerne blive bedre til at genkende og arbejde med de forskellige følelsesmæssige påvirkninger hos dig selv og dine kolleger? Så er temadagen ”Følelsesmæssige reaktioner og omsorgstræthed i ældreplejen” for dig.

Sygeplejerske Susanne Sondrup Eriksen og psykolog Anneke Dapper-Skaaning, begge konsulenter for Sundhedsstyrelsens værdighedsrejsehold, vil føre dig gennem begreberne og give konkrete bud på måder at arbejde med følelsesmæssige belastninger på, sådan at det er lige til at tage med tilbage til din arbejdsplads.

Praktiske oplysninger

Fra temadagen kan du blandt andet tage følgende med:

  • En forståelse for de forskellige begreber indenfor følelsesmæssige belastninger
  • En forståelse for dine egne og kollegers reaktioner
  • Et sprog for det, der kan være svært at tale om
  • Konkrete modeller i arbejdet med følelsesmæssige belastninger.

Alle seks temadage foregår over en hel dag og flere steder i Danmark:

Den 7. februar er det i Vejle, den 8. februar i København, den 11. marts i Aalborg, den 18. april i København, den 25. april i Odense og den 7. maj i Aarhus.

Tilmelding: Det er gratis at deltage, men kræver tilmelding.

Læs mere – klik her.